Gayton Residence

A project by Kettle Design

Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
For this home the client required a coherent scheme for their Hall, Living area and Kitchen that would give a contemporary yet comfortable feel.

About the project

It was important to our clients that the chimney breast embraced the double height space without letting it over power the room. The elegant design for this wall feature is in keeping with the style of the property. Symmetry was added by using bespoke cabinetry and panelling with stunning wallpaper inserts and striking wall lights.

We commissioned custom made Rugs to define the Living and Hall areas using a smart herringbone design with a leather border. Carefully chosen finishes of the walnut wood floor and nickel Lighting and bronze metal furniture throughout the space tie together the scheme.

We produced a colour scheme the for walls, upholstery and woodwork which combine to create an inviting environment in which the client can enjoy time with friends and family.